Jachtverhuur Atlantis Logo
 
DE KAGERPLASSEN

De meren 't Joppe, Spriet, Laeck, Zweiland, Dieperpoel, Norremeer, Kever, Spijkerboor, Eijmerspoel, Sever en Balgerij vormen samen de Kagerplassen, een fantastisch watersportparadijs.

mooie natuur Uitzicht over de Kaag

Maar ook natuurliefhebbers zullen hier enorm kunnen genieten. De plassen maken deel uit van het Holland-Utrechts veenweidegebied, een oer- Hollands landschap van nationale en internationale allure. In het voorjaar broeden de kievit, de grutto, de tureluur en vele soorten eenden op de verschillende eilanden. De eilanden kleuren mooi geel door de bloeiende dotterbloemen. Maar ook in de zomer maanden is het volop genieten op de kagerplassen. Op verschillende plekken mag men vrij aanleggen, maar er zijn ook genoeg jachthavens rondom de plassen. Verder zijn de toeristische plaatsen zoals Leiden, Warmond en Kaag(eiland) zeker een bezoekje waard.

reserveer nu

Uitzicht over de Kaag joppe restaurant koudenhoorn speeltoestellen 3 koudenhoorn joppe joppe joppe

Jaarlijkse kaagweek is een mooi evenement. Tevens kan je bij de societeit lekker eten. Op het joppe is een eiland met zwemgelegenheid voor de kinderen en een afgezet gebied voor de allerkleinsten, ook op dit eiland zijn toiletten en een patatkraam aanwezig.

kaagweek2009 kaagweek2009 kaagweek2009 kaagweek2009 kaagweek2009 kaagweek2009 kaagweek2009 kaagsocieteit ankerplaatsen vrije aanleg bij eiland natuurschoon over het land zie je de andere plassen, kijk naar de zeilen natuurschoon natuurschoon